Facebook.Instagram.

Contact

OVER DAVID

In 2018 bracht David Vandyck zijn gelijknamige studioalbum uit bij Warner Music Benelux, in samenwerking met producer Gordon Groothedde (bekend van o.a. Krezip, Nick & Simon, Maan, Miss Montreal) en het Nederlandse Metropole Orkest. Met succes, want alle singles kregen dagrotatie bij Radio 2 en ‘Ik Leef Voor Jou’ werd genomineerd voor ‘Radio 2 Zomerhit’. Net voor de pandemie trad David op met Nick & Simon in het Kursaal van Oostende, opende hij voor Dana Winner in de Antwerpse Lotto Arena en won hij ‘Beste Zanger’ tijdens het Gala van De Loftrompetten met ‘Ik Leef Voor Jou’.

‘Ik Weet Nu Beter’ kreeg in 2021 dagrotatie bij Radio 2 (BE) en werd opgenomen bij NPO Radio 5 in Nederland. En sinds afgelopen week staat de teller op ruim 500.000 streams op Spotify. Ook zijn meest recente single ‘Zee Van Vuur’ scoorde zowel bij Radio 2 (BE) als bij NPO Radio 5 opnieuw dagrotatie.

Op 18 februari bracht David zijn gloednieuwe single ‘Morgen Komt De Rest’ uit, waar de komende weken heel wat promo voor volgt.